Miestenpiiri

Miestenpiiri

Pienryhmätilassa

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.

Köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen päivän tilaisuus

jossa vietetään myös asunnottomien yötä. Ohjelmassa Pekka Myllymäen puhe, illan musiikista vastaa Tomi Kuusela. Paikalla auttamistyön ammattilaisia. Lapsille ohjelmassa keppihevosia ja kaverikoiria. Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Myynnissä makkaraa ja vohveleita (tuotto ruoka-apuun) Ilta päättyy messuun kirkossa. Tilaisuus on kaikille avoin!