to 19.9. kello 19.00

Mynämäen pääkirjasto

Virsiä kirjassa virsikirjasta -näyttelyn avajaiset ja Kirkkomusiikin päivän kirkkomusiikki-ilta Mynämäen pääkirjastossa.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Pyheen kyläkauppa, Hietamäki

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä.

Leskien iltapäivä

Leskien vertaistukiryhmä kokoontuu poikkeuksellisesti Tuomaksen Tuvan kabinetissa klo 13.