to 19.9. kello 19.00

Mynämäen pääkirjasto

Virsiä kirjassa virsikirjasta -näyttelyn avajaiset ja Kirkkomusiikin päivän kirkkomusiikki-ilta Mynämäen pääkirjastossa.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Karjalan kirkko

Haravointitalkoot

Perinteiset haravointitalkoot Karjalan hautausmaalla.

Karjalan seurakuntakoti

Haravointitalkoiden ruokailu

Ruokatarjoilu seurakuntakodissa

KIVA-kerho

Kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville suunnattu kerho kokoontuu Jasminan ja Erikan ohjaamana Kanttorilassa.