to 19.9. kello 19.00

Mynämäen pääkirjasto

Virsiä kirjassa virsikirjasta -näyttelyn avajaiset ja Kirkkomusiikin päivän kirkkomusiikki-ilta Mynämäen pääkirjastossa.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.