Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen esiintyvät kirkkomusiikin päivän lounaskonsertissa sekä soittaen että laulaen. Tervetuloa kotikirkkoon nauttimaan kirkkomusiikista!

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.

Köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen päivän tilaisuus

jossa vietetään myös asunnottomien yötä. Ohjelmassa Pekka Myllymäen puhe, illan musiikista vastaa Tomi Kuusela. Paikalla auttamistyön ammattilaisia. Lapsille ohjelmassa keppihevosia ja kaverikoiria. Tilaisuudessa kahvitarjoilu! Myynnissä makkaraa ja vohveleita (tuotto ruoka-apuun) Ilta päättyy messuun kirkossa. Tilaisuus on kaikille avoin!