to 19.9. kello 16.30

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Mynämäen seurakuntakoti

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.

Tervetuloa laulamaan virsiä ja hengellisiä lauluja, kuuntelemaan lauluesityksiä sekä nauttimaan samalla diakoniatyön kahvilan herkuista! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.