to 19.9. kello 16.30

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Mynämäen seurakuntakoti

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.

Tervetuloa laulamaan virsiä ja hengellisiä lauluja, kuuntelemaan lauluesityksiä sekä nauttimaan samalla diakoniatyön kahvilan herkuista! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Pappilan pihalla

Kahvakuulahartaus

Kahvakuulahartaus Pappilan pihalla.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Marittan vetämänä. Tervetuloa!