Aamuklubi

Omaishoidettaville, muistisairaille sekä yksinäisille suunnattu Aamuklubi on pienryhmä, joka antaa osallistujalle omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen!

Mynämäen seurakunnan diakoniatyön ja perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön Aamuklubi alkaa torstaina 19.9 ja jatkuu viikoittain aina 12.12 asti. Toiminta on osallistujalle maksutonta. Kokoontumisissa juodaan aamukahvit, jumpataan fysioterapeutti Tomin ohjauksessa. Lisäksi muuta vaihtelevaa ohjelmaa. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse; diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen 044-330 7055 tai Päivätoiminnan ohjaaja Suvi Malmström 044- 4357876.

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua (jaettavaksi saadaan ylijäämäruokaa yhdestä ruokakaupasta ). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Pyheen kyläkauppa, Hietamäki

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä. Tänään mukana Penan Pojat.

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.