Aamuklubi

Omaishoidettaville, muistisairaille sekä yksinäisille suunnattu Aamuklubi on pienryhmä, joka antaa osallistujalle omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen!

Mynämäen seurakunnan diakoniatyön ja perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön Aamuklubi alkaa torstaina 19.9 ja jatkuu viikoittain aina 12.12 asti. Toiminta on osallistujalle maksutonta. Kokoontumisissa juodaan aamukahvit, jumpataan fysioterapeutti Tomin ohjauksessa. Lisäksi muuta vaihtelevaa ohjelmaa. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse; diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen 044-330 7055 tai Päivätoiminnan ohjaaja Suvi Malmström 044- 4357876.

Nousiaisten seurakuntakoti (Maskuntie 1, Nousiainen)

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa

Majataloilta Nousiaisten srk-kodissa. Mukana kanttori Jenni Urponen.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.