Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.

Jazzlegenda Juhani "Junnu" Aaltosen soolokonsertissa kuullaan musiikkiteoksia niin huilulla kuin alltosaksofonilla.

Junnu Aaltonen konsertoi nyt Mietoisten kirkossa jo 12.kerran. Elokuisten konserttien sarja saa näin upean jatkumon.

Mukana myös vaimo Riitta Aaltonen.

Mietoisten kappeliseurakunta

Mynämäen kirkko

Kuorogospelia Pirkanmaalta! Pietari & Kalat -kuoro ja soitinyhtye, joht. Pietari Korhonen

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Palveluohjauksessa mukana Sosiaalityö ja Kela. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!