Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä ja Kelasta sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tervetuloa Ruokatreffeille! Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30. Ruokajakelu alkaa n. klo 15.00.

Mikäli haluat muistutusviestin ruokatreffeistä, ilmoittaudu viestiketjuun lisäämällä nimesi ja numerosi ruokatreffien viestilistaan ruokajaossa. Viesti lähetetään ryhmäviestinä niille jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan tekstiviestiketjuun. Viestiketjulla lähetetään tieto myös. jos jaamme varsinaisten jakelupäivien ulkopuolella ruokaa.

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.

Leirikeskus Kumiruona

Saunailta ja hartaushetki

Saunailta ja hartaushetki. Sauna-bingo alkaen klo 17 lähetystyön hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.