Mielenterveyskuntoutujien leiripäivä

Leirikeskus Kumiruona

Tule viettämään mukavaa leiripäivää Kumiruonaan!

Ohjelmassa mm. sauna ja uinti, ulkoilua ja yhteistä tekemistä unohtamatta hyvää ruokaa ja kahvia. Leiripäivä on avoin kaikille. Voit lähteä mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 11.7 mennessä Sannalle 044-330 7055. Ilmoitathan myös tarvitsetko erityisruokavaliota. Kulkeminen kimppakyydein. Mikäli et saa kyytiä järjestymään ota yhteyttä Sannaan.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä ja Kelasta sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Tainiola

Virsipiiri, Tainiola klo 10.30.

Virsipiiri vierailee Tainiolassa klo 10.30. Tervetuloa laulamaan yhdessä asukkaiden kanssa!