Kehitysvammaisten leiripäivä

Leirikeskus Kumiruona

Tule mukaan viettämään mukavaa leiripäivää Kumiruonaan!

Ohjelmassa mm. sauna ja uinti, ulkoilua ja yhteistä tekemistä unohtamatta hyvää ruokaa ja kahvia.Leiripäivä on avoin kaikille. Voit lähteä mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 10.7 mennessä Sannalle 044-330 7055. Ilmoitathan myös tarvitsetko erityisruokavaliota tai kuljetusta leirikeskukseen.

KIVA-kerho

Kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville suunnattu kerho.

Lähetys-Bingo

Mukavaa yhdessäoloa bingon merkeissä. Pääpalkintona lahjakortti. Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit ja saadaan kuulumisia lähetystyöstä. Tervetuloa joukolla mukaan.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.