Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!
Mukana Kelan työntekijä, jonka kanssa voi keskustella Kelan avustuksiin liittyvistä asioista, sekä saada ohjausta ja neuvontaa.

Jaamme sekä EU elintarvikkeita että Operaatio ruokakassin kautta saatuja elintarvikkeita. Kahvitarjoilu.

Aamuklubi

Omaishoidettaville, muistisairaille sekä yksinäisille suunnattu Aamuklubi on pienryhmä, joka antaa osallistujalle omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen!

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Kultaisen iän kerho

Tänään kultaisen iän kerho kokoontuu ensin Mynämäen kirkossa klo 12-12.30 lounaskonsertissa. Sen jälkeen kahvihetki seurakuntakodissa klo 12.45. Tervetuloa yhdessä ja ystävien kanssa.