Luontopolku-talkoot

Talkoot Kanttorinpolulla

Seurakunta kunnostaa jokirannassa sijaitsevan huoltotien kaikkien yhteiseksi luontopoluksi. "Kanttorinpolku" kunnostetaan tulevan kesän aikana kauniiksi joenrantareitiksi, joka palvelee sekä virkistyskäytössä että seurakunnan toiminnassa.

Tule mukaan talkoisiin! Samalla kuulet lisää Kanttorinpolun suunnitelmista ja pääset viettämään viihtyisän luontohetken kauniissa Pappilan miljöössä. Rannan siistimistalkoot pidetään perjantaina 7.6. kello 12-15.

Talkoilu alkaa Pappilantien varrelta, autot seurakuntakodin pihaan. Ota mukaan iloinen mieli ja omat työkäsineet sekä mahdollisuuksien mukaan myös oksasaha tai pensassakset. Työvälineitä paikalla myös seurakunnan toimesta. Makkaratarjoilu.

Säävaraus.

Varttuneen väen kohtaamispaikka

Kesäinen kohtaamispaikka varttuneelle väelle. Yhdessäoloa ja mukavia keskusteluja. Tervetuloa!

Mietoisten seurakuntakoti

Mietoisten kirkkokuoro

Mietoisten kirkkokuoron harjoitukset

Leirikeskus Kumiruona

Saunabingo

Tervetuloa lähetystyön järjestämään saunabingoon merellisissä maisemissa. Bingon jälkeen mahdollisuus osallistua myös saunailtaan, hartaushetkeen ja viettämään mukavia yhdessäolon hetkiä.