pe 24.5. kello 19.00

Kuorogospelia Pirkanmaalta! Pietari & Kalat -kuoro ja soitinyhtye, joht. Pietari Korhonen Mynämäen kirkko

Pietari & Kalat on syksyllä 2005 perustettu lempääläinen kuoro, joka laulaa gospeliin painottuvaa ohjelmistoa. Kuoro esiintyy Pietari & Kalat -soitinyhtyeen säestyksellä. Kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut Lempäälän seurakunnan kanttori Pietari Korhonen.

Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 5 € Suomen Lähetysseuran Mynämäen seurakunnan nimikkokohteiden hyväksi.

Mietoisten kirkko

Juhani "Junnu" Aaltosen konsertti

Juhani "Junnu" Aaltosen perinteinen konsertti.

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille

Tule yhdessä lapsesi kanssa kotikirkkoon kirkkomuskarihetkeen laulamaan, liikkumaan ja soittamaan Anna-kanttorin johdolla.