pe 24.5. kello 19.00

Kuorogospelia Pirkanmaalta! Pietari & Kalat -kuoro ja soitinyhtye, joht. Pietari Korhonen Mynämäen kirkko

Pietari & Kalat on syksyllä 2005 perustettu lempääläinen kuoro, joka laulaa gospeliin painottuvaa ohjelmistoa. Kuoro esiintyy Pietari & Kalat -soitinyhtyeen säestyksellä. Kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut Lempäälän seurakunnan kanttori Pietari Korhonen.

Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 5 € Suomen Lähetysseuran Mynämäen seurakunnan nimikkokohteiden hyväksi.

Mynämäen kirkko

Seniorilaulajat

Seniorilaulajien harjoitus.

Karjalan kirkko