pe 24.5. kello 19.00

Kuorogospelia Pirkanmaalta! Pietari & Kalat -kuoro ja soitinyhtye, joht. Pietari Korhonen Mynämäen kirkko

Pietari & Kalat on syksyllä 2005 perustettu lempääläinen kuoro, joka laulaa gospeliin painottuvaa ohjelmistoa. Kuoro esiintyy Pietari & Kalat -soitinyhtyeen säestyksellä. Kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut Lempäälän seurakunnan kanttori Pietari Korhonen.

Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 5 € Suomen Lähetysseuran Mynämäen seurakunnan nimikkokohteiden hyväksi.

Mynämäen kirkko

Virsimuskari

Tervetuloa lapsiperheiden virsimuskariin!

Mynämäen kirkko

Syysillan konsertti: Lauluyhtye 7

Syysillan konsertissa esiintyvät Lauluyhtye 7 ja Jenni Urponen (urut). Luvassa tunnelmallisia hartaita säveliä hämärtyvään syysiltaan.

Mietoisten kirkko

Laulamisen ilosta -konsertti: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet)

Laulamisen ilosta -konsertti afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä: Nousiskot-lauluryhmä, Hannu Hiltula (Hammond-urut) ja Petri Ojanperä (lyömäsoittimet).