Pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffet

Pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffet Mynämäen seurakuntakoti

Tervetuloa pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffeille Mynämäen srk-kotiin.

Hei te kaikki ihanat vapaaehtoiset, jotka olitte suunnittelemassa, näyttelemässä tai rakentamassa pääsiäisvaellusta jollakin tapaa! Tervetuloa pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffeille tiistaina 21.5. klo17.30 alkaen Mynämäen seurakuntatalolle.

Aamuklubi

Omaishoidettaville, muistisairaille sekä yksinäisille suunnattu Aamuklubi on pienryhmä, joka antaa osallistujalle omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen!

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Kultaisen iän kerho

Tänään kultaisen iän kerho kokoontuu ensin Mynämäen kirkossa klo 12-12.30 lounaskonsertissa. Sen jälkeen kahvihetki seurakuntakodissa klo 12.45. Tervetuloa yhdessä ja ystävien kanssa.