Kukan päivän lenkkeily

Kukan päivän lenkkeily Mynämäen seurakuntakoti

Lähde leppoisalle lenkkeilylle ihastelemaan keväisen luonnon kauneutta! Voit tulla yksin tai ystävän kanssa.
Etenemme rauhallista tahtia, tarkoituksena nauttia mukavasta yhdessäolosta lenkkeilyn lomassa.
Lenkin jälkeen nautimme kahvit srk-kodissa. Lähtö ruusutarhasta, srk-kodin pihalta klo 13.
Mukana diakoniatyöntekijät Heidi ja Marja

.

Diakoni ja lähetyssihteeri
Keskuskatu 17b
23100 Mynämäki
Vanhustyön projektityöntekijä
Keskuskatu 17b
23100 Mynämäki

KIVA-kerho

Kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville suunnattu kerho.

Lähetys-Bingo

Mukavaa yhdessäoloa bingon merkeissä. Pääpalkintona lahjakortti. Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit ja saadaan kuulumisia lähetystyöstä. Tervetuloa joukolla mukaan.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.