Veteraanipäivän jumalanpalvelus ja partiolaisten kirkkopyhä

Mynämäen kirkko

Veteraanipäivän jumalanpalvelus ja partiolaisten kirkkopyhä. Jp:n jälkeen seppeleen lasku veteraanikivelle ja kirkon eteisessä partiolaisille on omaa ohjelmaa.

Mynämäen kirkko. Veteraanipäivän juhla jatkuu Vanhassa Yhteiskoulussa. Jp:n jälkeen kirkon eteisessä partiolaisille on omaa ohjelmaa.

Liturgi: Marja-Liisa Nygren
Saarnaaja: Marja-Liisa Nygren
Kanttori: Jenni Urponen
Mynämäen Maahiset avustavat palvelutehtävissä.

Veteraanipäivän juhla Mynämäessä su 28.4.
Juhlapäivän tilaisuus alkaa klo 9 seppelten laskulla Karjalassa ja Mietoisissa. Jumalanpalvelus Mynämäen kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleen lasku Mynämäen Veteraanikivellä, jonka jälkeen kahvit Vanhalla Yhteiskoululla (Keskuskatu 19) ja Asemasotaa ja rintamaviihdettä -näyttelyn avajaiset. Näyttelyn avaa tietokirjailija ja tutkija Olli Kleemola. Tilaisuuden musiikkiesityksistä vastaa Penan Pojat. Veteraanijuhlaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset, erityistesti sotaveteraanit omaisineen! Tilaisuuden järjestävät Mynämäen kulttuuritoimi ja seurakunta sekä paikalliset järjestöt. Tervetuloa!

su 28.4. Veteraanipäivän juhla
klo 9 seppelten lasku Karjalassa ja Mietoisissa
klo 10 jumalanpalvelus Mynämäen kirkossa sekä seppelten lasku Mynämäen Veteraanikivellä
klo 11.30 kahvit ja Asemasotaa ja rintamaviihdettä -näyttelyn avajaiset Vanhalla Yhteiskoululla. Tervetuloa!

Karjalan kirkko

Karjalan kirkko