Pääsiäisvaellus

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakoti

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakodilla. Neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Tervetuloa kokemaan hiljaisen viikon tapahtumat suuresta surusta suureen iloon maanantaina 15.4. ja keskiviikkona 17.4. Molempina iltoina neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Mynämäen kirkko

Tiekirkko

Mynämäen kirkko

Tiekirkko

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!