Pääsiäisvaellus

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakoti

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakodilla. Neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Tervetuloa kokemaan hiljaisen viikon tapahtumat suuresta surusta suureen iloon maanantaina 15.4. ja keskiviikkona 17.4. Molempina iltoina neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Kultaisen iän kerho

Tänään kultaisen iän kerho kokoontuu ensin Mynämäen kirkossa klo 12-12.30 lounaskonsertissa. Sen jälkeen kahvihetki seurakuntakodissa klo 12.45. Tervetuloa yhdessä ja ystävien kanssa.

Omaishoitajaryhmä

Vertaistukiryhmä omaishoitajille.