Pääsiäisvaellus

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakoti

Pääsiäisvaellus Mynämäen seurakuntakodilla. Neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Tervetuloa kokemaan hiljaisen viikon tapahtumat suuresta surusta suureen iloon maanantaina 15.4. ja keskiviikkona 17.4. Molempina iltoina neljä lähtöä puolen tunnin välein alkaen klo 17. Vaellukset alkavat Mynämäen seurakuntakodin takapihalta, nuorisopuolen ovelta.

Jokihelmi

Jokihelmen perhekerho

Jokihelmen perhekerho kokoaa perheitä yhteisten mukavien puuhien pariin. Tarjolla pientä välipalaa.

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Kastehelmi

Kastehelmen Taaperokerho

Taaperokerho on perheen pieninten oma kerho, jossa ohjelma soveltuu taaperoikäisille ja heidän vanhemmilleen. Tarjolla pientä välipalaa.