su 14.4. kello 16.00

Palmusunnuntain kirkkokonsertti - Barokkiyhtye Neljä esiintyy YV-keräyksen hyväksi Mynämäen kirkko

Palmusunnuntain kirkkokonsertissa kuultavat renessanssi- ja barokkisävellykset johdattavat palmusunnuntain ja hiljaisen viikon tunnelmiin. Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 10 € ja konserttikahvit YV-keräyksen hyväksi.

Barokkiyhtye Neljä:
Anne Maria Kuosa, nokkahuilu
Janne Kuosa, sello
Hannu Hiltula, nokkahuilu
Jenni Urponen, cembalo ja urut

Hyvän mielen piiri

Mielenterveys ja päihdekuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä. Ryhmä sisältää yhteisen kahvihetken, vertaistuellista keskustelua sekä mukavaa yhdessäoloa ja puuhaa. Tule rohkeasti mukaan toimintaan.

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Akunkuja 1, Mynämäki

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo Wycliffe Raamatunkääntäjät yhdistyksestä.