su 14.4. kello 16.00

Palmusunnuntain kirkkokonsertti - Barokkiyhtye Neljä esiintyy YV-keräyksen hyväksi Mynämäen kirkko

Palmusunnuntain kirkkokonsertissa kuultavat renessanssi- ja barokkisävellykset johdattavat palmusunnuntain ja hiljaisen viikon tunnelmiin. Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 10 € ja konserttikahvit YV-keräyksen hyväksi.

Barokkiyhtye Neljä:
Anne Maria Kuosa, nokkahuilu
Janne Kuosa, sello
Hannu Hiltula, nokkahuilu
Jenni Urponen, cembalo ja urut

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin takapihalta että Kanttorilan pihalta. Autolla pääset paikalle Mynä-Kukan ja Kirkon välistä kulkevaa tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!