su 14.4. kello 16.00

Palmusunnuntain kirkkokonsertti - Barokkiyhtye Neljä esiintyy YV-keräyksen hyväksi Mynämäen kirkko

Palmusunnuntain kirkkokonsertissa kuultavat renessanssi- ja barokkisävellykset johdattavat palmusunnuntain ja hiljaisen viikon tunnelmiin. Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 10 € ja konserttikahvit YV-keräyksen hyväksi.

Barokkiyhtye Neljä:
Anne Maria Kuosa, nokkahuilu
Janne Kuosa, sello
Hannu Hiltula, nokkahuilu
Jenni Urponen, cembalo ja urut

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Haraisissa

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!
Mukana Kelan työntekijä, jonka kanssa voi keskustella Kelan avustuksiin liittyvistä asioista, sekä saada ohjausta ja neuvontaa.