su 14.4. kello 16.00

Palmusunnuntain kirkkokonsertti - Barokkiyhtye Neljä esiintyy YV-keräyksen hyväksi Mynämäen kirkko

Palmusunnuntain kirkkokonsertissa kuultavat renessanssi- ja barokkisävellykset johdattavat palmusunnuntain ja hiljaisen viikon tunnelmiin. Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 10 € ja konserttikahvit YV-keräyksen hyväksi.

Barokkiyhtye Neljä:
Anne Maria Kuosa, nokkahuilu
Janne Kuosa, sello
Hannu Hiltula, nokkahuilu
Jenni Urponen, cembalo ja urut

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille

Tule yhdessä lapsesi kanssa kotikirkkoon kirkkomuskarihetkeen laulamaan, liikkumaan ja soittamaan Anna-kanttorin johdolla.

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.