Omaishoitajaryhmän retki Ruissaloon

Omaishoitajaryhmän retki Ruissaloon. Ruokailu Honkapirtissä ja tämän jälkeen tutustuminen Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin. Ilmoittautumiset 14.3 mennessä Sannalle 044-330 7055.

Omaishoitajille suunnattu ryhmä on avoin kaikille itsensä omaishoitajaksi kokeville.

KIVA kerho

Mynämäen seurakunnassa alkaa uusi aikuisille kehitysvammaisille (sekä muille erityistä tukea tarvitseville) suunnattu KIVA-kerho. Kerhon ohjaajana toimivat vapaaehtoiset ohjaajat Erika ja Jasmina. Kerhossa on mukavaa yhdessäoloa ja muuta mukavaa toimintaa. Ilmoittautuminen kerhoon Sannalle 044-330 7055. Riittää että ilmoittaudut kerran, jolloin saamme tiedot esim. erityisruokavalioista, kulkemisista ym. tärkeistä asioista, tämän jälkeen olet tervetullut kerhoon ilman ennakkoilmoittautumista.

Talouskoulutusta ikä-ihmisille

Tietoa talouden hoidosta ikääntyneille ja heidän läheisilleen

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.