Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin etupihalta (sisäänkäynti pääovesta) että takapihalta (sisäänkäynti diakoniatoimiston ovesta). Takapihalle pääset kirkon ja kukkakioskin välistä kulkevalta tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana myös Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöntekijä Tanja Keto, diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen sekä joukko vapaaehtoisia vastuunkantajia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että lahjoitusruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Tule ja viihdy.
Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Jaamme sekä EU elintarvikkeita että Operaatio ruokakassin kautta saatuja elintarvikkeita. Kahvitarjoilu.

KIVA kerho

Mynämäen seurakunnassa alkaa uusi aikuisille kehitysvammaisille (sekä muille erityistä tukea tarvitseville) suunnattu KIVA-kerho. Kerhon ohjaajana toimivat vapaaehtoiset ohjaajat Erika ja Jasmina. Kerhossa on mukavaa yhdessäoloa ja muuta mukavaa toimintaa. Ilmoittautuminen kerhoon Sannalle 044-330 7055. Riittää että ilmoittaudut kerran, jolloin saamme tiedot esim. erityisruokavalioista, kulkemisista ym. tärkeistä asioista, tämän jälkeen olet tervetullut kerhoon ilman ennakkoilmoittautumista.

Talouskoulutusta ikä-ihmisille

Tietoa talouden hoidosta ikääntyneille ja heidän läheisilleen

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.