Keittolounas ja yhteisvastuukeräyksen aloitus

Karjalan seurakuntakoti

Tule kuulemaan yhteisvastuukeräyksen vuoden 2019 aiheesta sekä nauttimaan Arjan ja Helkan valmistamaa maukasta hirvisoppaa. Keittolounaalla vapaaehtoinen ruokamaksu yhteisvastuukeräykselle. Tilaisuus alkaa Karjalan seurakuntakodilla n. klo 11 ( klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen). Tervetuloa!

Tervetuloa!

KIVA kerho

Mynämäen seurakunnassa alkaa uusi aikuisille kehitysvammaisille (sekä muille erityistä tukea tarvitseville) suunnattu KIVA-kerho. Kerhon ohjaajana toimivat vapaaehtoiset ohjaajat Erika ja Jasmina. Kerhossa on mukavaa yhdessäoloa ja muuta mukavaa toimintaa. Ilmoittautuminen kerhoon Sannalle 044-330 7055. Riittää että ilmoittaudut kerran, jolloin saamme tiedot esim. erityisruokavalioista, kulkemisista ym. tärkeistä asioista, tämän jälkeen olet tervetullut kerhoon ilman ennakkoilmoittautumista.

Talouskoulutusta ikä-ihmisille

Tietoa talouden hoidosta ikääntyneille ja heidän läheisilleen

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Mariitta Eevan vetämänä.