Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Mynämäen seurakuntakoti

Perinteiset joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi messun jälkeen. Lahjoituksia otetaan vastaan pe 14.12. klo 13.00 saakka kirkkoherranvirastossa. Myytävänä mm. leivonnaisia, lapasia, sukkia yms. Arvontaa. Lisätietoja Heidi Hyytinen puh. 044-3312491.Tervetuloa!

.

Akunkuja 1, Mynämäki

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo Wycliffe Raamatunkääntäjät yhdistyksestä.

Karjalan seurakuntakoti

Lähetys-Bingo

Mukavaa yhdessäoloa bingon merkeissä. Pääpalkintona lahjakortti. Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit ja saadaan kuulumisia lähetystyöstä. Tervetuloa joukolla mukaan.

Toivonpaja

Talkoilua ja erilaisia kädentaitojen tekemistä lähetystyön hyväksi Leena Gustafssonin opastuksella. Mukavaa jutustelua kahvitarjoilun ohessa. Tervetuloa mukaan.