Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Mynämäen seurakuntakoti

Perinteiset joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi messun jälkeen. Lahjoituksia otetaan vastaan pe 14.12. klo 13.00 saakka kirkkoherranvirastossa. Myytävänä mm. leivonnaisia, lapasia, sukkia yms. Arvontaa. Lisätietoja Heidi Hyytinen puh. 044-3312491.Tervetuloa!

.

Toivonpaja

Talkoilua lähetystyön hyväksi. Leena Gustafsson ohjaa erilaisissa kädentaidoissa. Leppoisaa yhdessäoloa ja ajankohtaisia keskusteluja kahvin merkeissä. Tervetuloa myös uudet!