EU- ruokajako

EU- ruokajako

Diakoniatyö anoo vuosittain EU- elintarviketukea seurakunnalle. EU- elintarvikkeita ovat: vehnä- ja sämpyläjauhot, puurohiutaleet, lihasäilyke, hernekeitto, hapankorppu, makaroni, mysli, valmispasta ja maitojauhe. Eu-ruoka on tarkoitettu toimeentulonsa kanssa kamppaileville.

Eu ruokaa saa myös diakoniatyön vastaanotolta, mutta kokeilemme kevään ajan keskitettyä ruokajakelua, jolloin ilman ajanvarausta voi ruokakassin noutaa maanantaisin, parillisilla viikoilla diakoniatyön toimitilasta Kanttorilasta (os. Keskuskatu 17). Kanttorila on punainen omakotitalo seurakuntakodin ja pappilan välissä.

Ruokajakelun yhteydessä kahvitarjoilu.

Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.

virsipiirit: Lizeliuskoti klo 13, Kuivelakoti klo 13.45.

Virren vahvaa voimaa varttuneelle väelle!
Virsipiiri Lizeliuskodissa klo 13.00 ja Kuivelakodissa klo 13.45.
Mynämäen seurakunta aloittaa virsipiirit laitoksissa ikäihmisten iloksi. Vanhustyön projektityöntekijä Marja Laihi kiertää yhdessä vapaaehtoisten virsipiiriläisten kanssa laitoksissa laulamassa vanhusten kanssa virsiä. Onko Sinulla halua tulla viemään virsien ilosanomaa vanhuksille? Voit olla mukana silloin, kun Sinulle sopii. Ilmoittautumista ei tarvita. Mukaan tarvitset vain oman virsikirjan.
Tervetuloa!
Lisätiedot: Marja Laihi, p. 044 3301430 tai marja.laihi@evl.fi