Kuninkaallinen joulukonsertti

Kuninkaallinen joulukonsertti Mynämäen kirkko

Tangokuninkaalliset

Kuninkaallinen joulukonsertti saattelee sinut juhlavasti joulumusiikin satumaiseen maailmaan. Kirkkokonsertit tarjoavat yleisölle tunnelmatuokioita, jotka yhdistävät sulavasti kaikkien aikojen rakkaimpia ja suosituimpia joululauluja.

Juhlava konsertti-ilta antaa tilaisuuden tarttua hetkeen, jossa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut uudet tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko, kotimaisen viihteen konkari Arto Nuotio ja SMORK 2018 -kilpailun voittanut Komiat tuovat joulun sydämiin - konserteissa on aika irtautua arjen kiireistä ja heittäytyä joulun lumoon.

Konsertin järjestää Gramofoni Oy. Ohjelmamaksu 28,-

Motoristihartaus

Motoristihartaus Mynämäen seurakuntakodin etupihalla.

Mietoisten kirkko

Keskiyön auringon maa-konsertti

Lasse Heikkilä, Saila Ruotsala ja Joonatan Rautio. Ohjelma 10€

Karaoke

Tule mukaan laulamaan Karaokea Mynämäen seurakuntakodille. Tilaisuuteen vapaa pääsy. Buffetin tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräyksen kautta nuorten koulutuksen tukemiseen.