Joulunavaus tapahtuma ja lyhtykulkue

Mietoisten kirkko

Joulunavaus tapahtuma kaikenikäisille. Aloitamme kello 17 hämärästä kirkosta, jossa askartelu ja kirkon tutkimista. Voit ottaa oman taskulampun mukaasi!
Koululaisten lyhtykulkue tuo valon kirkkoon n. kello 17.30, jonka jälkeen laulamme kanttori Annan johdolla muutaman joululaulun ja vietämme yhteisen glögi ja pipari hetken kirkossa.

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon viettämään tänään joulujuhlaa. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.

Kastehelmi

Vauvakerho

Toiminta soveltuu erityisesti vauvaikäisille 0-1 vuotiaille. Ohjelmassa on mm. sylittelylauluja ja lorutuksia, vauvahierontaa sekä leppoisaa yhdessäoloa pienen tarjoilun kera.

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.