Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Mynämäen seurakunnan diakoniatyön ja
perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön
Aamuklubi kokoontuu torstaisin klo 10-12 Mynämäen Kanttorilassa.
punainen puutalo seurakuntatalon takana

Omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattu Aamuklubi on osallistujille maksuton. Kuljetus (maksullinen; 8€ /kerta) on mahdollista järjestää erikseen niin sovittaessa.
Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen.Luvassa on vaihtelevaa ohjelmaa, jumppaa sekä aamukahvit. Aamuklubin vetäjinä toimivat Mynämäen seurakunnan diakonissa Sanna Jalonen ja Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön päivätoiminnan ohjaaja Marjut Nummi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä.

Aamuklubiin ilmoittautumiset sekä lisätietoja puhelimitse.

Sydämellisesti tervetuloa!

Sanna Jalonen Marjut Nummi
Diakonissa Päivätoiminnan ohjaaja
p. 044-3307055 p. 044-4357876

Miestenpiiri

Pienryhmätilassa.

Aamuklubi

Kultaisen iän kerho

Tervetuloa kaikenikäisten varttuneiden kerhoon. Mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.