Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Mynämäen seurakunnan diakoniatyön ja
perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön
Aamuklubi kokoontuu torstaisin klo 10-12 Mynämäen Kanttorilassa.
punainen puutalo seurakuntatalon takana

Omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattu Aamuklubi on osallistujille maksuton. Kuljetus (maksullinen; 8€ /kerta) on mahdollista järjestää erikseen niin sovittaessa.
Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen.Luvassa on vaihtelevaa ohjelmaa, jumppaa sekä aamukahvit. Aamuklubin vetäjinä toimivat Mynämäen seurakunnan diakonissa Sanna Jalonen ja Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön päivätoiminnan ohjaaja Marjut Nummi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä.

Aamuklubiin ilmoittautumiset sekä lisätietoja puhelimitse.

Sydämellisesti tervetuloa!

Sanna Jalonen Marjut Nummi
Diakonissa Päivätoiminnan ohjaaja
p. 044-3307055 p. 044-4357876

virsipiiriläiset

Hei virsipiiriläinen!
Olemme saaneet virsipiirit käyntiin laitoksissa. Monta virttä on jo laulettu ja monta vanhusta kohdattu. Nyt on aika vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia asian tiimoilta.

Tervetuloa seurakuntakodin pienryhmätilaan tiistaina 20.11. klo 13.00.!

T. Marja Laihi, vanhustyön projektityöntekijä, p. 044 3301430

Aamuklubi

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.