Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Diakoniatyön hyväntekeväisyyshuutokauppa klo 10 alkaen Kanttorilassa. Näyttö klo 9.00. Tuotto oman seurakunnan diakoniatyölle.

Hyvää tavaraa myynnissä! Mm. kaksi polkupyörää, minkkiturkki, astioita Arabia, Pentik, Maula. Lasitavaraa mm. Sarpaneva yms. Tauluja sekä paikallisilta taiteilijoilta että muilta sekä paljon muuta hyvää käyttötavaraa viikatteesta harvinaiseen Kupittaan saven Olympiavaasiin ja kaikkea siltä väliltä. (Välitämme myyntiin myös hyväkuntoisen Porinmatin, jota ei myydä huutokaupassa, mutta kiinnostuneet voivat sitä huutokaupan yhteydessä tiedustella. Kohteen painon vuoksi sitä ei tuotu paikalle myytäväksi.)

Buffetista kahvia, mehua, pullaa, makkaraa!

Meklarina Diakoniatyön johtokunnan puheenjohtaja - Huutokauppakeisari Jouni Syren, työtiiminään diakoniatyön vapaaehtoiset vastuunkantajat.

Otamme vastaan hyväkuntoista tavaraa myytäväksi huutokaupassa. Huutokaupan tuotto käytetään oman seurakunnan diakoniatyön erityisryhmien kuten omaishoitajien, omaishoidettavien, kehitysvammaisten sekä mielenterveyskuntoutujien parissa tehtävän työhön.

Kiitämme kaikista saamistamme lahjoituksista.

Pyheen kyläkaupalla

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Leppoisaa yhdessäoloa ja -keskustelua kahvihetken ääressä.

Jokihelmi

Jumppaa ja rukousta