EU- ruokajako

EU- ruokajako

Diakoniatyö anoo vuosittain EU- elintarviketukea seurakunnalle. EU- elintarvikkeita ovat: vehnä- ja sämpyläjauhot, puurohiutaleet, lihasäilyke, hernekeitto, hapankorppu, makaroni, mysli, valmispasta ja maitojauhe. Eu-ruoka on tarkoitettu toimeentulonsa kanssa kamppaileville.

Eu ruokaa saa myös diakoniatyön vastaanotolta, mutta kokeilemme kevään ajan keskitettyä ruokajakelua, jolloin ilman ajanvarausta voi ruokakassin noutaa maanantaisin, parillisilla viikoilla diakoniatyön toimitilasta Kanttorilasta (os. Keskuskatu 17). Kanttorila on punainen omakotitalo seurakuntakodin ja pappilan välissä.

Ruokajakelun yhteydessä kahvitarjoilu.

Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Omaishoitajaryhmä

Ryhmässä vierailija Osuuspankista. Tervetuloa!

Aamuklubi