Diakonian viran päivä

Tervetuloa viettämään Diakonian viran päivää Kanttorilaan perjantaina 31.8. klo 13-15!

Syyskuun 1. päivä 1872 vihittiin Suomen ev.lut. kirkon ensimmäiseksi diakonissaksi Matilda Hoffman (kuvassa). Sisar Matilda vihittiin Viipurin Pietari-Paavalin kirkossa Viipurin diakonissalaitoksen, nykyisin Lahden diakonialaitos, palvelukseen. Seuraavana vuonna vihittiin diakonissaksi Emma Wichman Helsingin diakonissalaitoksen kappelissa.
Matildan ja muiden kirkkomme diakonian virkaan vihittyjen kunniaksi ja erityisesti diakonian viran esillä pitämiseksi on päätetty pitää Diakonian viran päivä syyskuun 1. päivää lähinnä olevana arkipäivänä. Tänä vuonna se on siis perjantai 31.8.
Diakonian viran päivänä tuodaan esiin diakonian virkaa, virkaan vihkimystä, vihkimyksen merkitystä kirkolle ja virkaan vihityille.
Olemme järjestämässä Mynämäen seurakunnassa Diakonian viran päivää perjantaina 31.8. Tarkoituksena on juhlistaa päivää diakonian ja vanhustyön projektin esittelyllä, musiikilla sekä makkara- ja kahvitarjoilulla Kanttorilassa sekä Kanttorilan pihapiirissä.

Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan päivää kanssamme!

Karjalan kirkko

Haravointitalkoot

Haravointitalkoot hautausmaalla ja seurakuntakodin piha-alue.

Hyvän mielen piiri

Vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille!