Aamuklubi

Aamuklubi on omaishoidettaville suunnattu kerho.

Toiminnan tarkoitus on antaa omaa aikaa ja vaihtelua arkeen omaishoidettavalle. Kerhossa juodaan myös kahvit ja pidetään pieni jumppa.
Aamuklubin vetäjinä toimivat Mynämäen seurakunnan diakonissa Sanna Jalonen ja Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön päivätoiminnan ohjaaja Pia Hallikainen.
Aamuklubi on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen 044-3307055 tai päivätoiminnanohjaaja Pia Hallikainen 044-4357876.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Leirikeskus Kumiruona

Mielenterveyskuntoutujien saunailta

Mynämäen seurakunta järjestää mielenterveyskuntoutujien leiripäivän Kumiruonan leirikeskuksessa. Ohjelmassa yhteistä ulkoilua, saunomista, ruokailua ja hiljentymistä.

EU- ruokajako

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.