Kiitosjuhla vapaaehtoisille

Kiitosjuhla vapaaehtoisille Mynämäen seurakuntakoti

Sinä, joka olet vuosien varrella kerran tai monesti auttanut, leiponut, laulanut, tarjoillut, avustanut kirkossa, toiminut lähimmäisenä, vetänyt jotain toimintaa...tms. Juhla on avoin tilaisuus kaikille.

Kiitokseksi haluamme viettää kanssasi yhteistä musiikillista iltapäivähetkeä kahvitarjoilun ohessa.

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin takapihalta että Kanttorilan pihalta. Autolla pääset paikalle Mynä-Kukan ja Kirkon välistä kulkevaa tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

KIVA kerho

Aikuisille kehitysvammaisille (sekä muille erityistä tukea tarvitseville) suunnattu KIVA-kerho. Kerhon ohjaajana toimivat vapaaehtoiset ohjaajat Erika ja Jasmina. Kerhossa on mukavaa yhdessäoloa ja muuta mukavaa toimintaa. Ilmoittautuminen kerhoon Sannalle 044-330 7055. Riittää että ilmoittaudut kerran, jolloin saamme tiedot esim. erityisruokavalioista, kulkemisista ym. tärkeistä asioista, tämän jälkeen olet tervetullut kerhoon ilman ennakkoilmoittautumista.