Kappeli-ilta

Mietoisten seurakuntakoti

Kappeli-illassa teologi Sarastus Hietanen.

Tammikuun Kappeli-iIllan vieraana on teologi Sarastus Hietanen. Iltaa isännöi Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Mietoisten kappeliseurakunta

virsipiirit: Lizeliuskoti klo 13, Kuivelakoti klo 13.45.

Virren vahvaa voimaa varttuneelle väelle!
Virsipiiri Lizeliuskodissa klo 13.00 ja Kuivelakodissa klo 13.45.
Mynämäen seurakunta aloittaa virsipiirit laitoksissa ikäihmisten iloksi. Vanhustyön projektityöntekijä Marja Laihi kiertää yhdessä vapaaehtoisten virsipiiriläisten kanssa laitoksissa laulamassa vanhusten kanssa virsiä. Onko Sinulla halua tulla viemään virsien ilosanomaa vanhuksille? Voit olla mukana silloin, kun Sinulle sopii. Ilmoittautumista ei tarvita. Mukaan tarvitset vain oman virsikirjan.
Tervetuloa!
Lisätiedot: Marja Laihi, p. 044 3301430 tai marja.laihi@evl.fi

Aamuklubi

Tule mukaan omaishoidettaville sekä esimerkiksi muistisairaille suunnattuun Aamuklubiin!

Mietoisten seurakuntakoti

Kultaisen iän kerho

Kerho kaikenikäisille varttuneille. Tervetuloa mukaan.