Hyvän mielen piiri

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.
Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa mukana diakonissa Sanna Jalonen

Seuraavat kokoontumiset Mynämäen seurakuntakodin Pienryhmätilassa maanantaisin parillisilla viikoilla.Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä tai vietämme leiripäivää Kumiruonan leirikeskuksessa.

Kokoontumisisen välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Sannalle 044-330 7055.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Klo 14.30 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!
Mukana Kelan työntekijä, jonka kanssa voi keskustella Kelan avustuksiin liittyvistä asioista, sekä saada ohjausta ja neuvontaa.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Leirikeskus Kumiruona

Diakoniatyön Ruokatreffiläisten virkistyspäivä

Tule viettämään yhteistä aikaa Kumiruonan leirikeskukseen. Sauna lämpimänä jolloin halukkaat voivat saunoa ja uida(uikkarisauna).Tarjolla ruokaa sekä kahvia. Tule tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia.