Hyvän mielen piiri

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.
Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa mukana diakonissa Sanna Jalonen

Seuraavat kokoontumiset Mynämäen seurakuntakodin Pienryhmätilassa maanantaisin parillisilla viikoilla. Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä tai vietämme leiripäivää Kumiruonan leirikeskuksessa.

Kokoontumisisen välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Sannalle 044-330 7055.

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin takapihalta että Kanttorilan pihalta. Autolla pääset paikalle Mynä-Kukan ja Kirkon välistä kulkevaa tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Leskien vertaistukiryhmä

Oletko leski?
Kaipaatko yhteyttä samanlaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa?
Haluatko vaihtaa kokemuksia ja samalla saada tukea muilta?

Ryhmän on tarkoitus antaa vertaistukea samassa elämäntilanteessa oleville. Ryhmässä keskustellaan yksin jäämisen mukanaan tuomista haasteista ja haetaan keinoja rakentaa elämää uudelle pohjalle.
Leskien vertaistukiryhmä on tarkoitettu muutaman vuoden sisällä puolisonsa menettäneille eläkeikäisille leskille.
Ryhmä kokoontuu Kanttorilassa kevään aikana viisi kertaa: ke klo 13.00. - 14.30.
20.2., 27.3., 24.4., 22.5. ja 12.6.
Olet lämpimästi tervetullut!
Ei ennakkoilmoittautumista