Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Omaishoitajaryhmän retki Kustaviin

Retken omavastuu 10€.
Ilmoittautuminen viimeistään 13.5 Sannalle 044-330 7055 tai Helille.

Mietoisten seurakuntakoti

Kultaisen iän kerho

Kerho kaikenikäisille varttuneille. Tervetuloa mukaan.

Lähetysilta

Pokeni salamu kutoko Kenya.Terveiset päiväntasaajan maasta Keniasta. Vieraana seurakunnan nimikkolähetti Marja Ochieng. Tervetuloa mukaan!