Kuvaelma Lutherista

Kuvaelma Lutherista Mynämäen kirkko

Kirkkokuvaelma Martti Lutherin elämästä ja ajatuksista Mynämäen kirkossa la 28.10 ja su 29.10 klo 18

Käsikirjoittanut ja ohjannut dir.cant. Sinikka Rikkilä
Ohjelma 10 e

Kuvaelman kesto on n. 1.15 min.

Kuvaelman teemoina ovat elämän väliaikaisuus ja Jumalan ystävällisyys ja ihmisrakkaus.

Martti Luther oli monisärmäinen ja monikasvoinen mies. Lahjakas, nerokas. Tutkittu ja tulkittu.
Nuori Luther ajattelee ja kirjoittaa eritavalla kuin mies vanhempana. Hän oli yliherkän omantunnon riivaama nuorukainen.
Tämä katolisen kirkon uskollinen kasvatti horjuttaa myöhemmin kirkon perustuksia..
Jokainen vuosisata on luonut oman Lutherinsa samoin jokainen meistä.

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.

Mietoisten seurakuntakoti

Mietoisten kirkkokuoro