Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Kuuntele ja Koe

Kevään viimeinen lukupiiri vietetään lempirunojen parissa.Lisäksi muutama suomalaisiin runoilijoihin liittyvä kysymys. Esittelyssä tänään Aale Tynni. Tilaisuuden järjestää Mynämäen seurakunta yhdessä kirjaston kanssa. Huom! sään salliessa ota tarpeeksi lämmintä voimme ehkä olla ulkona.

Pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffet

Tervetuloa pääsiäisvaelluksen kiitos- ja palautekaffeille Mynämäen srk-kotiin.

Tuomaksen Tupa

leskien vertaistukiryhmä

Leskien vertaistukiryhmä kokoontuu Tuomaksen Tuvassa.