Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Leirikeskus Kumiruona

Kehitysvammaisten leiripäivä

Tule mukaan viettämään mukava leiripäivä Kumiruonaan.

Leirikeskus Kumiruona

Mielenterveyskuntoutujien saunailta

Mynämäen seurakunta järjestää mielenterveyskuntoutujien leiripäivän Kumiruonan leirikeskuksessa. Ohjelmassa yhteistä ulkoilua, saunomista, ruokailua ja hiljentymistä.

Karjalan kirkko

Karjalan kirkon ja Karjalan kotiseutumuseon opastus