Pullaa ja Sanaa-kurssi

Mietoisten seurakuntakoti

Pullaa ja Sanaa -kurssi, vetäjänä Lassi Stenman, isäntänä Tapio Suominen

Pullaa ja Sanaa -kurssi, vetäjänä Lassi Stenman, isäntänä Tapio Suominen. Käymme läpi Matteuksen evankeliumia. Kaikille avoin kurssi, ei edellytä osallistumista joka kerralla.

Mietoisten kappeliseurakunta

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin takapihalta että Kanttorilan pihalta. Autolla pääset paikalle Mynä-Kukan ja Kirkon välistä kulkevaa tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Pyheen kyläkauppa

Virkistyskerho

Virkistäytymiskerho kaikenikäisille varttuneille. Tänään kirkkoherra Tapani Kujala mukana.