Toivonpaja

Toivonpaja Mynämäen srk-koti (HUOM! Tapaamme tällä kertaa pienryhmätilassa) klo 14-16.

Tervetuloa uudet ja vanhat joukolla mukaan.Leena Gustafssonin ohjauksessa teemme yhdessä käsityötuotteita lähetystyön hyväksi. Toisinaan valmistaudumme myös erilasiin myyjäistapahtumiin yms. tilaisuuksiin. Seurustelu, ystävien tapaaminen ja kahvittelu on tärkeä osa kokoontumisissamme. Talkooväkemme leipoo kuuluisia ja maukkaita karjalanpiirakoita. Otamme joukkoon mielellään uusia talkoolaisia leipomaan, neulomaan tai muihin vapaaehtoistehtäviin.

Perinteiset Porkkamarkkinat järjestetään la 16.9. Turun tuomiokirkkotorilla. Toivonpajassa valmistaudumme ensimmäisessä tapaamisessa markkinoille.

Toivonpaja

Talkoilua ja erilaisia kädentaitojen tekemistä lähetystyön hyväksi Leena Gustafssonin opastuksella. Mukavaa jutustelua kahvitarjoilun ohessa. Tervetuloa mukaan. (Huom. paikka).