Toivonpaja

Toivonpaja Mynämäen srk-koti (HUOM! Tapaamme tällä kertaa pienryhmätilassa) klo 14-16.

Tervetuloa uudet ja vanhat joukolla mukaan.Leena Gustafssonin ohjauksessa teemme yhdessä käsityötuotteita lähetystyön hyväksi. Toisinaan valmistaudumme myös erilasiin myyjäistapahtumiin yms. tilaisuuksiin. Seurustelu, ystävien tapaaminen ja kahvittelu on tärkeä osa kokoontumisissamme. Talkooväkemme leipoo kuuluisia ja maukkaita karjalanpiirakoita. Otamme joukkoon mielellään uusia talkoolaisia leipomaan, neulomaan tai muihin vapaaehtoistehtäviin.

Perinteiset Porkkamarkkinat järjestetään la 16.9. Turun tuomiokirkkotorilla. Toivonpajassa valmistaudumme ensimmäisessä tapaamisessa markkinoille.

Akunkuja 1

Kotilähetysilta

Kaitaset toivottavat tervetulleeksi lähetysiltaan kotiinsa (Akunkuja 1, Mynämäki). Illassa mukana Raision seurakunnan diakonissa Mariitta Pentti, joka kertoo työstään lähetyskentillä.

Pyheen kyläkauppa

Lähetys-Bingo

Mukavaa yhdessäoloa bingon merkeissä. Tilaisuuden päätteeksi juodaan kahvit ja saadaan kuulumisia lähetystyöstä. Tervetuloa joukolla mukaan.

Pyheen kyläkauppa

Lähetys-Bingo