Diakoniatyön mökkipäivä

Leirikeskus Kumiruona

Mynämäen seurakunnan diakoniatyö järjestää mökkipäivän. Päivä on avoin kaikille.
Mökkipäivänä Kumiruonan leirikeskukseen voi poiketa virkistäytymään. Mukaan voi ottaa omat pelit ja eväät. Mökkipäivälle osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Päivän aikana on luvassa ulko- ja sisäpelejä sekä saunomista ja uimista. Tulla ja lähteä voi oman aikataulun mukaan. Kello 14 tarjolla on päiväkahvia ja mehua. Uimapukusauna on lämpimänä kello 14.00-17.30. Saunan jälkeen tarjolla salaattia ja makkaraa. Hartaus järjestetään kello 17.30.

Hyvän mielen piiri

Hyvän mielen piiri on vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille.

Diakoniatyön Ruokatreffit

Diakoniatyön ruokajako jatkuu uudistetulla ilmeellä. Ovet aukeavat klo. 14.45. Parkkipaikkoja löytyy sekä seurakuntakodin takapihalta että Kanttorilan pihalta. Autolla pääset paikalle Mynä-Kukan ja Kirkon välistä kulkevaa tieltä. Klo 14.45 alkaen kahvia ja pientä purtavaa. Tule tapaamaan toisia ja vaihtamaan kuulumisia. Ruokatreffeiltä saat mukaan sekä Eu ruokaa että Operaatio Ruokakassista saatua ruokaa. Lahjoitusruoan jako klo 15.15 alkaen. Huom! Varaa oma kassi lahjoitusruokaa varten mukaan!

Leskien vertaistukiryhmä

Oletko leski?
Kaipaatko yhteyttä samanlaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa?
Haluatko vaihtaa kokemuksia ja samalla saada tukea muilta?

Ryhmän on tarkoitus antaa vertaistukea samassa elämäntilanteessa oleville. Ryhmässä keskustellaan yksin jäämisen mukanaan tuomista haasteista ja haetaan keinoja rakentaa elämää uudelle pohjalle.
Leskien vertaistukiryhmä on tarkoitettu muutaman vuoden sisällä puolisonsa menettäneille eläkeikäisille leskille.
Ryhmä kokoontuu Kanttorilassa kevään aikana viisi kertaa: ke klo 13.00. - 14.30.
20.2., 27.3., 24.4., 22.5. ja 12.6.
Olet lämpimästi tervetullut!
Ei ennakkoilmoittautumista