KAPPELI-ILLAT seurakuntakodissa klo 18.00

otsikolla Rosoinen elämä ja Jumalan parantava kosketus

 
to 17.1 Kappeli-iIllan vieraana on laulaja Kristiina Brask. Häntä haastattelee Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
 
to 21.2 Kappeli-iIllan vieraana on muusikko Sami Asp. Häntä haastattelee Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
 
to 21.3 Kappeli-iIllan vieraana on kolminkertainen olympiavoittaja Samppa Lajunen. Häntä haastattelee Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
 
to 11.4 Kappeli-iIllan vieraana on primaballerina ja teologi Riina Laurila. Häntä haastattelee Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!
 
to 16.5 Kappeli-iIllan vieraana on muusikko Juhani ”Junnu” Aaltonen. Häntä haastattelee Pekka Heikkilä. Aiheena Rosoinen elämän ja Jumalan parantava kosketus. Tilaisuus on kaikille avoin. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

 

Kappeli-illoissa mukana varhaiskasvatus pitämässä Lapsiparkkia tilaisuuden ajan.