Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä

to 5.12. kello 18.00

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä Mietoisten kirkko

Lauluja Suomelle -konsertti: Kappelikvartetti ja muita esiintyjiä.
Itsenäisyyspäivän aattona lohduttavia sekä Jumalan uskollisuutta ylistäviä ja kiittäviä lauluja.

Konsertin musiikki ja runot kutsuvat levähtämään hetkeksi Mietoisten kirkkoon.
Itsenäisyyspäivän aattona teema ei ole jouluinen vaan musiikissa ja runoissa välittyy kiitollisuus ja lohdullisuus. Kappelikvartetin kokoamassa ja toteuttamassa ohjelmassa musiikissa mukana myös kirkasääninen Aava Peltola (9v), Heikkilä Houseband, Heljä Virtanen kanteleensa kera ja Anna Korpi. Konsertissa runoja esittää Markku Marttila.
Vahvistetussa Kappelikvartetissa laulavat Anna-Liisa Hyrsky-Heikkilä, Katri Koukonen, Soile Kunnari, Rauno Teitti ja Antti Mäkitalo.
Vapaa pääsy. Kaikki tervetulleita!

Mietoisten kappeliseurakunta

Jokihelmi

Toivon ilta

Toivon ilta Jokihelmessä.

Pappilan pihalla

Kahvakuulahartaus

Kahvakuulahartaus Pappilan pihalla.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.