to 19.9. kello 19.00

Mynämäen pääkirjasto

Virsiä kirjassa virsikirjasta -näyttelyn avajaiset ja Kirkkomusiikin päivän kirkkomusiikki-ilta Mynämäen pääkirjastossa.

Torstaina 19.9. vietetään eri puolilla Suomea kirkkomusiikin päivää. Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry. haastaa seurakuntia laulamaan ja soittamaan päivän aikana niin ruokakaupan tuulikaapissa, rautatieasemalla, kirjastossa, iltatorilla, vanhainkodeissa kuin urheilukentälläkin. Myös Mynämäen seurakunta järjestää torstaina 19.9. useita yllätyksellisiäkin musiikkitilaisuuksia ja -hetkiä.

Kirkkomusiikin päivä

Diakonian aamupuuro / Kelan palveluohjaus

Kanttorilan keittiöstä tarjotaan maittava aamupala. Tule syömään puuroa, leipää, hedelmiä, kahvia ja teetä. Aamupalan jälkeen mahdollisuus saada mukaan ruoka-apua ( n. 10.30 alkaen). Kelan työntekijä paikalla aamupalalla. Voit saada palveluohjausta ilman erillistä ajanvarausta!

Jokihelmi

Tuolijumppaa Jokihelmessä

Tuolijumppaa Marittan vetämänä. Tervetuloa!

Mietoisten kirkko

Rukousta kirkossa.