Luontopolku-talkoot

Talkoot Kanttorinpolulla

Seurakunta kunnostaa jokirannassa sijaitsevan huoltotien kaikkien yhteiseksi luontopoluksi. "Kanttorinpolku" kunnostetaan tulevan kesän aikana kauniiksi joenrantareitiksi, joka palvelee sekä virkistyskäytössä että seurakunnan toiminnassa.

Tule mukaan talkoisiin! Samalla kuulet lisää Kanttorinpolun suunnitelmista ja pääset viettämään viihtyisän luontohetken kauniissa Pappilan miljöössä. Rannan siistimistalkoot pidetään perjantaina 7.6. kello 12-15.

Talkoilu alkaa Pappilantien varrelta, autot seurakuntakodin pihaan. Ota mukaan iloinen mieli ja omat työkäsineet sekä mahdollisuuksien mukaan myös oksasaha tai pensassakset. Työvälineitä paikalla myös seurakunnan toimesta. Makkaratarjoilu.

Säävaraus.

Mietoisten kirkon pihapiirissä

Kirkonmäki-tapahtuma

Kilkkamäentie 8 A 4

Siionin virsi -kotiseurat Pastilassa

Siionin virsi -kotiseurat Pastilassa.

Pyheen kyläkauppa

Virkistyskerho

Kesäinen kohtaamispaikka varttuneelle väelle. Tänään vieraana Israelin lähetystyöntekijä Annu Kyöstilä-Santos. Tervetuloa!