su 14.4. kello 16.00

Palmusunnuntain kirkkokonsertti - Barokkiyhtye Neljä esiintyy YV-keräyksen hyväksi Mynämäen kirkko

Palmusunnuntain kirkkokonsertissa kuultavat renessanssi- ja barokkisävellykset johdattavat palmusunnuntain ja hiljaisen viikon tunnelmiin. Konserttiin on vapaapääsy, käsiohjelma 10 € ja konserttikahvit YV-keräyksen hyväksi.

Barokkiyhtye Neljä:
Anne Maria Kuosa, nokkahuilu
Janne Kuosa, sello
Hannu Hiltula, nokkahuilu
Jenni Urponen, cembalo ja urut

Aamuklubi

Perusturvakuntayhtymä Akselin ennaltaehkäisevän vanhustyön ja Mynämäen seurakunnan diakoniatyön Aamuklubi kutsuu virkistäytymään. Aamuklubi on suunnattu omaishoidettaville, muistisairaille sekä esim. yksinäisille. Toiminnan tarkoitus on antaa osallistujalle hieman omaa aikaa ja vaihtelua arkeen. Mukaan voi tulla myös pitkin syksyä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse: Suvi 044-4357876 tai Sanna 044-3307055.

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Seniorilaulajat

Seniorilaulajien harjoitus.