Kuninkaallinen joulukonsertti

Kuninkaallinen joulukonsertti Mynämäen kirkko

Tangokuninkaalliset

Kuninkaallinen joulukonsertti saattelee sinut juhlavasti joulumusiikin satumaiseen maailmaan. Kirkkokonsertit tarjoavat yleisölle tunnelmatuokioita, jotka yhdistävät sulavasti kaikkien aikojen rakkaimpia ja suosituimpia joululauluja.

Juhlava konsertti-ilta antaa tilaisuuden tarttua hetkeen, jossa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut uudet tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko, kotimaisen viihteen konkari Arto Nuotio ja SMORK 2018 -kilpailun voittanut Komiat tuovat joulun sydämiin - konserteissa on aika irtautua arjen kiireistä ja heittäytyä joulun lumoon.

Konsertin järjestää Gramofoni Oy. Ohjelmamaksu 28,-

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti

Kirkkomusiikin päivän lounaskonsertti Mynämäen Pyhän Laurin kirkossa. Mynämäen seurakunnan omat kanttorit Anna Korpi ja Jenni Urponen soittavat ja laulavat.

Mynämäen kirkko

Kirkkomusiikin päivän kirkkomuskari lapsiperheille

Tule yhdessä lapsesi kanssa kotikirkkoon kirkkomuskarihetkeen laulamaan, liikkumaan ja soittamaan Anna-kanttorin johdolla.

Kirkkomusiikin päivän karaoke-iltapäivä ja -kahvila diakoniatyön hyväksi: Virsiä ja hengellistä musiikkia! Karaoke-isäntänä on Heikki Sikilä.