Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Mynämäen seurakunnan entinen asuinrakennus Kanttorila toimii nykyään diakoniatyön käytössä.

Tilaa on myös mahdollista vuokrata.

Punainen rakennus Mynämäen seurakuntakodin ja kirkkoherranviraston välissä.

Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Ruokatreffit

Ruokatreffit on Mynämäen seurakunnan järjestämä ruokajakelu jossa yhdistyvät palveluohjaus ja avustustoiminta. Ruokatreffeillä on läsnä työntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalityöstä ja Kelasta sekä Sanna diakoniatyöstä. Työntekijöiden kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista sekä saada apua ja ohjausta etuuksista ym. asioista. Ruokatreffeillä jaamme Operaatio Ruokakassilta saamaamme ruokaa.

Keskuskatu 17, 23100 Mynämäki

Ruokatreffit