Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Mynämäen kirkkoherranvirastossa. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Mynämäen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Puh. 02-4308476

S-posti: mynamaen.seurakunta@evl.fi

HUOM!

Koronapandemia kiihtyy Varsinais-Suomessa. Alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä linjasi 6.10, että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä suositellaan muun muassa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei aina voida välttää.

Mynämäen seurakunta suosittelee maskien käyttöä jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muuhun seurakunnan toimintaan osallistuville 9.10.2020 alkaen.

Lähtökohtana on, että jokainen tilaisuuksiin osallistuja tuo mukanaan oman maskinsa. Tilaisuuksiin pyritään kuitenkin varaamaan seurakunnan toimesta muutamia ylimääräisiä maskeja.

Suositusten seuraaminen mahdollistaa tilaisuuksien järjestämisen mahdollisimman hyvin.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset ja muut seurakuntatilaisuudet 1.8.2020 alkaen

Turvavälit tulee edelleen säilyttää kaikissa tilaisuuksissa. Piispat  suosittelevat, että jumalanpalveluksissa, seurakunnan tiloissa järjestettävissä kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakuntatilaisuuksissa noudatetaan edelleen viranomaisohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja että henkilömäärä suhteutetaan yhä 1–2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. 1.8.2020 alkaen osanottajamäärä voi ylittää 500 henkeä aluehallintovirastojen määräyksiä noudattaen.

Suositellaan myös maskien käyttöä kaikissa tilaisuuksissa.

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Palava kynttilä