Ennaltaehkäisevän ja etsivän vanhustyön projekti on käynnistynyt seurakunnassa huhtikuun 2018 alussa. Puolitoista vuotta kestävän projektin tarkoituksena on tavoittaa yksinäisyyttä ja turvattomuutta kokevia ikäihmisiä Mynämäen seurakunnassa. Korttikampanja, soittorinki tietyille ikäryhmille ja yhteydenotot leskeksi jääneisiin ovat keinoja, joilla pyritään löytämään apua ja tukea tarvitsevat ikäihmiset.

Yhteydenottokortteja on saatavilla kirkkokerranvirastosta, apteekista, takseista, kirkoista, Pyheen kyläkaupalta, kirjastosta sekä Karjalan Osuuspankista. Myös kotihoidon henkilökunta jakaa kortteja. Seurakunnasta yhteydenottoa toivova täyttää korttiin yhteystietonsa ja lähettää kortin maksutta seurakunnalle. Yhteydenotto toteutuu vähintään kahden viikon kuluttua kortin saapumisesta.

Toivomuksena on, että ihmiset ottavat rohkeasti yhteyttä. Ei ole niin mitätöntä asiaa, etteikö sitä voisi yhdessä pohtia ja miettiä ratkaisuja.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Marja Laihi, puh. 044-3301 430 (marja.laihi@evl.fi)

Aamukorva senioreille