Kirkko ja seurakunnat mediassa

Mediaseurannan toimittaa M-Adaptive by M-Bain.

Projektityöntekijä ennaltaehkäisevää vanhustyöhön

19.1.2018 09.53

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ VANHUSTYÖHÖN

Mynämäen seurakunta hakee projektityöntekijää ennaltaehkäisevään vanhustyöhön määräaikaiseen 18 kuukauden työsuhteeseen 01.04.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Projektityöntekijä toimii osana diakoniatiimiä.

Edellytämme:

-soveltuvaa AMK-tutkintoa ja työkokemusta
 -hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä
 -monikanavaista, hyvää viestintä- ja vaikuttamisosaamista
 -kokemusta projekti-/hanketyöskentelystä ja seurakuntatyön tuntemusta
 -kehittävää, vastuullista, luovaa, itsenäistä työotetta
 -kokemusta, kykyä ja taitoa kohdata erilaisista taustoista ja elämäntilanteista tulevia asiakkaita

Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä mahdollisuutta työskennellä ilta-aikaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen, työaika 38 tuntia 15 min lisättynä viikoittaisella kilpailukykysopimuksen mukaisella 30 min. työajan pidennyksellä. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja ennen työsuhteen vastaanottamista hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat diakonissa Sanna Jalonen (puh. 044 330 7055) ja diakoni Heidi Hyytinen (puh. 044 331 2491)

Hakemukset tulee toimittaa 14.02.2018 klo 12:00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen: mynamaen.seurakunta@evl.fi tai kirjeellä osoitteeseen: Mynämäen seurakunta, PL 92, 23101 Mynämäki.